BLOGG!!!

4. sep, 2017

Hallo!!!

 

NÅ Er det LEEEEEENGE siden jeg har oppdatert noe herBlinkerBeklager det,men har liksom hatt noe og gjøre hele tide!!!

 

Men vi har vært på 2 utstillinger og det har gått bra,Exl og Vg ble det.noe som jeg er enig i,det at det ble en vg(blå) den ene dagen..Kelly har nemlig IKKE noe pelsVillSå da ble hun vist i "bikini"..hahahaha..men vi tok det som en trening vi!!!

Men helgen 2-3/9 var vi på Morokulien,der hadde NHL (Norges Hunders Landsforbund)utstilling..så da tenkte jeg at vi reiser dit og tar det som trenig !! MEN det gikk så bra!! Fikk Unghund CERT begge dagene, og ble da UNGHUND CHAMPION i NHLVillVillHjerteNoe som jeg er kjmepe stolt av!! Var fine kritikker fra 2 STRENGE tyske dommere!!men de likte Kelly !!!

Ellers er jeg stolt av mine valpekjøpere som finner på mye rart med hundene fra meg.Gåttenborg's Always On The Run " Marvin" har vært med sin familie og gått opp til Gaustadtoppen nå i sommer !!!! Det er litt av en tur !!!!

Og 3 av gutta har blitt HD/AD røntget:

Gåttenborg's Always On My Mind " Marve" HD-A AD-0

Gåttenborg'a Always Have Fun " Lord" HD-A AD-0/1 

Gåttenborg's Always On The Run " Marvin" HD-A/C AD-0

og det er jeg veldig fornøyd med!! Så håper resten av gutta skårer like bra, og at Kelly også er frisk!!! Hun skulle jeg ha røntget i begynnelsen av August,men så fikk hun løpetid. så da må vi vente til i oktober..og jeg HATER og vente..hahahaha.. 

 

Og nå ser det ut som at 5 av 7 valper kommer på søskentreffet vi skal ha 16/9 det GLEDER jeg meg veldig til!! Skal vi gøy og se 4 av gutta og kelly da... herregud da er de 16 mnd alt!! men vi skal ha det gøy og de skal få løpe litt i skogen og på jordet her og kose seg noen timer!!Så da kommer det nok noen bilder fra det treffet!!!

 

11. jun, 2017

Hei å HoppKul

En liten søndags blogg kommer det her!!

Litt oppdattering på hva som har skjedd og hva som skal skje fremoverSmiler stort

Helgen 3-4/6 var vi på utstilling på Skarnes!! det gikk ikke så veldig bra for Kelly på lørdagen. FIkk blå sløyfe HviskerMen er enig med det dommeren skrev,hun er junior.Og trenger og "legge" seg mere ut. Men vil IKKE "trene" henne for hardt føre hun er HD/AD røntgetVillMen vi "Bygger"litt muskler osv med og gå turer !! Men på søndagen gikk det bedre,da fikk hun rød sløyfe med en fin kritkkVillMEN nå skal vi ha sommerferie,og vente på mer pels osv.Smiler stortNå skal Kelly få være HUND og bade i myra her ..hahahaha. 

Men skal også stille Issi utover nå, så nå blir det bare moro utover sen sommeren/høsten med og stille Kelly,Issi og LordHjerte

26. mai, 2017

Hei igjen!!!

Kommer en liten fredags blogg her nå!! Forrige lørdag var vi på utstilling igjen!! Kelly og Lord denne gangen.Lord fikk exl.2jkk og Kelly fikk exl.2jkk,ckVillVar såå glad for Kelly sitt resultat,da hun røyter veldig nå!!! Men når det bare var 20 min herifra,så måtte vi ta den tur,mest for treningen sin skyld!! og det samme gjelder neste helg,da tar de 2 utstillinger,mest som trening. Da de er unge og i vekst begge toKulmen det er moro og stille litt synes jeg!! så etter disse to utstillingene blir det paude til uti august!! Da skal jeg stille både Kelly og Issi!! Synes Issi har blitt veldig fin etter valpene i fjor. Lagt seg litt mer ut i kroppen,så hun har litt mer helhet!!Hjerteog Kelly tar vi det som sakt som trening,så får resltatene være bonus,for treningen!!! har ikke så store troen på henne ennå(selv om hun er VAKREST i verden for megHjerte)da hun er laaangt ifra "ferdig". Skal får Hd.AA røntget henne i sommer,og da kan vi legge opp treningen etter resulatet!! Håper jo at hun er fr,selv om man ikke vet dette føre hun er røntget!!så i helgen skal vi bare nyte solen og kose oss!! i dag har vi kosa oss med Lord og lille LadyHjerteverdens beste gjeng er de,Kira,Issi,Kelly,lord og lady Kul

 

Så ha en fantastisk fin helg alle sammen der ute!!!

19. mai, 2017

Hei igjenKul

Da kommer det en liten blogg !! Den 4-7 mai reiste vi til Stikklestad på utstilling!! Da skulle jeg stille både Issi,Kelly og LordVillOg vi skulle ta denne helgeturen som e liten ferie!! Hadde ikke de store ambisjonene om og gjøre det bra! Da jeg stiller to som var 11 mnd!! Så på lørdagen var første utstilling. Lord fikk EXL.1jkk med en fin kritikkSmilerKelly fikk EXL med en fin kritikk. og Issi fikk EXL.CK.4BTKHa haSå dette var en BRA start på helgen!! Og Lina datteren til venninen min vant barn og hund !! Hun og Kira var så flinke sammen HjerteHun blir nok en god handler!!!På søndag var det siste utstillingsdag.. Lord førsteman ut..EXL. JKK.CK.CERT.2BHK!!!!!VillDA kjente jeg at jeg ble sååå overrasket og IKKE minst STOLT oppdretter av denne gutten!!Kelly fikk EXL med en kjempe bra kritikk. og issi fikk også EXL med en fin kritikk HjerteSå dette var en BRA start på årets utstillings sessong!! og den 20/5  prøver vi oss igjen med Lord og Kelly .Kelly trenger treningen..hun blir så "alvorlig" i ringen!!hahaha.. så vi tar noen utstillinger fremover for og trene litt!! hun er ikke i full pels heller,så vi regner IKKE med noen plassering i helgen!! men har litt tro på Lord. Han er en flott gutt!! men det er dommeren som bestemmer hva han liker!!! men er gøy uansett da!! og ikke minst sosialt!!Så kommer det nok litt resultater etter lørdagen også !! og den 16/5 fylte valpene 1 år!! den dagen ble feiret på lørdagen,med bursdagshatter og "kake"Villså gratulerer Birk,Kelly,Marvin,Eddie,Kirby,Lord og Marve med 1 års dagen HjerteSå dette var litt av hva som har sjedd her!!

 

22. apr, 2017

Hei HeiKul

NÅ er det lenge siden jeg har skrevet ned noen ord herBlinkerMen alt er bra med alle sammen her !!! Koser meg med disse tre herlige jentene som har så forskjellig personlighet Hjerteellers er vi så heldig og få treffe Lord ofte...rat og tenke på at de alt har rukket og bli 11  mndVillSnart er det 1 års dag og feire herVillOg tror vi klarer og få til et søskentreff i august!! Det hadde vært sååå koselig og se alle "mine" 7 diamanter sammen Kul

Og skjærtorsdagen fikk vi være så heldige og passe Marvin (Gåttenborg's Always On The Run) noen timer mens eierene var i sverige og handlet.Jeg har tilbydd med og passe hundene hvis de vil til sverige, da slipper de og være med eller og være leeenge aleine hjemme HjerteOgså får jeg kost til ekstra på de!!!

 

Men nå nærmer det seg Kelly sin første offisielle utstillingSjokkertMen vi tar det som en trening og ser hva dommerene har og "klage" påKulHun er jo snart 1 år bare,så hun er jo på langt nær ferdig utviklet!! Så vi her og Toini/Lord reiser til Stiklestad på dobbel utstillingen der 6-7/5 så tar vi det som en ferietur KulHjerteUtstilling skal være GØY,og jeg tar det IKKE så alvorlig..jaja..går det ikke bra,så har vi det GØY!!! Så det gleder jeg meg til!! Og da skal jeg stille Issi igjen også..hun har blitt mere jevn nå etter hun hadde valpekullet!! men dommeren som avgjør om hun er fin...for meg er alle 3 verdens vakresteHjerte

 

Så til da får dere se på noen nye bilder jeg har lagt ut av Kelly,Issi,Kira og A-kullet